Home » Led 4 Life
L 4 L
PDF – 11,2 MB 497 pobrań
 1. Led 4 Life Expulsion is een product van het Poolse merk Neonica, dat al meer dan 25 jaar op de markt is.
  Led 4 Life
  Plantage- en kasverlichting - Plantaardige productielampen en -armaturen


  Wat is Led for Life?

  Led for Life is gespecialiseerde verlichting op basis van geavanceerde LED-technologie, ontworpen om de groei van planten te ondersteunen.
  Led 4 Life lampen van NEONICA verhogen de groei van de vegetatie aanzienlijk en bevorderen de bloei en ontluiking. En dit alles met een tot 80% lager elektriciteitsverbruik in vergelijking met de traditionele natriumlamp (HPS) of metaalhalogenidelamp.

  Neonica houdt zich bezig met de verkoop en professioneel advies over armaturen en lampen voor verlichtingsinstallaties. Plantenteeltproducten worden gebruikt om kassen te verlichten, die direct bijdragen aan de groei van de plantages. Energiebesparende lampen en armaturen voor de productie van planten zijn een echte revolutie in het helpen van telers. Een dergelijke verlichting van een plantage of kas stelt u in staat om de opbrengst te verhogen. Al onze groeilampen hebben alle benodigde certificaten. Plantaardige groeiondersteunende producten zijn nu een basiswapen voor telers in hun strijd voor betere oogsten.


  Belangrijkste kenmerken en voordelen

   

  Zeer hoge energie-efficiëntie tot 80%. Het geoptimaliseerde spectrum genereert alleen licht in het PAR-gebied, dat elke groeifase van elke plant ondersteunt.
  Een speciaal geselecteerde LED-sequentie, verrijkt met 430-453 nm en 642-662 nm banden, past perfect bij de behoeften van de plant aan chlorofyl "A" en "B".
  Ongebruikelijke efficiëntie: tot 90% van het uitgestraalde licht wordt gebruikt door planten door het elimineren van het "steriele spectrum" dat niet nodig is voor planten.
  SELF COOLING - Speciaal ontworpen geanodiseerd vliegtuig aluminium legering behuizing vereist geen actieve koeling door ventilatoren, die het energieverbruik vermindert en verlengt de levensduur van de lamp tot ten minste 10 jaar van continu gebruik.
  LED's stralen geen hoge warmtestraling uit, zodat de lamp zeer dicht bij planten kan worden opgehangen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hun toestand.
  Dankzij de veel lagere temperatuur van de normale werking van de LED Growy lampen wordt het waterverbruik dat nodig is voor de teelt drastisch verminderd.

  Led

   

   

  Groeit met speciale  LED's van OSRAM, die betrouwbaarheid en hoge kwaliteit van het product garanderen.
  De mogelijkheid van het gebruik van verschillende optische scherp stellingen van het licht, stelt u in staat om de led lampen individueel aan te passen aan de specifieke cultuur.
  Geen uitstoot van schadelijke ultraviolette straling. Geen kwik, cadmium of lood.
  LED pijlpunten zijn volledig ontworpen en geproduceerd in Polen.

   

   


  Growbox LED


  Een andere oplossing die het overwegen waard is als het gaat om het telen van gewassen is de growbox. Simpel gezegd is het een speciale doos of tent voor de teelt het hele jaar door. Wat is het voordeel van een growbox ten opzichte van klassieke kweekmethoden? In de eerste plaats kunnen we steeds de ideale omstandigheden voor groei behouden - zelfs in de winter. LED's zorgen voor de juiste hoeveelheid energie en een eenvoudige manier om het vochtgehalte op peil te houden. Dat  zorgt ervoor dat de planten in een zeer snel tempo groeien. Ten tweede kunt u de Growbox na één teelt weer voor een andere teelt gebruiken.

   Kies de juiste lampen voor uw growbox. 

  Waarom Growy?


  LED Groves bereikt in vergelijking met traditionele natriumverlichting veel betere resultaten en helpt aanzienlijk beter om planten sneller en intensiever te vegeteren. De telers kunnen op hun beurt genieten van lagere elektriciteitsrekeningen, kortere groeitijden, betere opbrengsten en minder gebruik van dure chemicaliën.  Het onderhoudsvrije gebruik van enkele jaren LED Growy lampen is een bijkomend voordeel ten opzichte van traditionele verlichtingsbronnen die in relatief korte tijd vervangen moeten worden.


  Hoe werkt het?


  Alles is gebaseerd op speciaal geselecteerde OSRAM LED's en een passende selectie van golflengten die maximaal zijn aangepast aan de gebieden met de hoogste chlorofylabsorptie in planten.
  De maximale absorptie van de twee meest voorkomende chlorofylen is 430 en 662 nm voor chlorofyl "A" en 453 en 642 nm voor chlorofyl "B".
  De lichtintensiteit van de gewassen wordt gemeten met een speciale fytofotometer die de lichtintensiteit van de planten in het PAR-spectrum (Photosynthetically Active Radiation) controleert. Met de spectrometer kan de spectrale verdeling van de lampen worden gemeten en vergeleken. Het is mogelijk dat een 600W HPS-natriumlamp minder efficiënt is dan een 200W LED Grove, omdat het PAR-spectrum van de HPS-natriumlamp slechts in geringe mate samenvalt met de fotosynthese-eis van de plant en de fotosynthesepieken voor de chlorofylen A en B zich in een ander deel van het spectrum bevinden dat de HPS-lamp simpelweg niet genereert.